Megjegyzésként írom, hogy a recepteket sokszor könyvből, újságból készítem el-ami szerintem nem von le az értékéből-, de addig-addig kísérletezgetem rajtuk, míg az eredmény legtöbbször egyedi lesz. A legapróbb változtatás is teljesen más ízhez vezethet. Nem mindegy, milyen a sütő, milyen a tepsi, az edény, amiben elkészítjük, milyenek a fűszerek- friss, zöld növény avagy szárított-, a zöldségek kertből valók-e vagy fagyasztottak, és még sorolhatnám.
Visszatérve az őszre, alig várom, hogy az idénynek megfelelő zöldségeket és gyümölcsöket használjak fel, így lesz porondon a sajtos répatorta, a különböző turmixok, a körtés finomságok.
A gasztro mellett hasonlóan fontos életemben a képzőművészet, így ennek a csodás évszaknak kedveskedem,és köszöntöm egyik új festményemmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése