2011. augusztus 16., kedd

Fenséges szendvicsező I-II.

 Ha már unjuk a szokásos vaj-felvágott párosítást, íme pár sokkal különlegesebb, finomabb szendvics:


Csípős-baconos szendvics:


Hozzávalók: 


-2zsemle
-erős pista
-magyaros vajkrém
-bacon szalonna
-zöld sajt
-újhagyma
-só


Elkészítés: 


 Banálisan egyszerűen megkenjük a félbevágott zsömiket erős pistával, aztán vajkrémmel, majd rádobáljuk a szalonna darabokat, a zöld sajtot, és be a mikróba. Újhagymával, zöldségekkel a legjobb.












Újhagymás-krémes szendvics


Hozzávalók: 


-2zsemle
-1 nagy doboz tejföl
-1 camping sajt
-2 szál újhagyma
-zöldfűszeres ízvarázs
-házi sajt
-párizsi
-szőlő
-paprika
-paradicsom




Elkészítés: 


Egy tálban összekeverjük a tejfölt a nyomós sajttal, zöldfűszerrel megszórjuk, belekarikázzuk az újhagymákat. Ezzel kenjük meg a félbevágott zsemléket. Vágunk rá párizsit, házi sajtot (nincs olyan erőteljes íze, de az állaga szuper), és külön ki tálba vegyítünk paprikát,paradicsomot, szőlőt. Leöntjük azokat is a mártással. 
Nem igényel nagy szakács tudományt az elkészítésük, de feldobja a szürke mindennapokat!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése